Even voorstellen
Ik wil me graag aan u voorstellen. Ik ben Jan van Tuijn (1981)

Achtergrond: Ik heb in Nijmegen gestudeerd en heb in 2004 (samen met een collega) een afstudeeronderzoek uitgevoerd voor het Sport Medisch Centrum van de St. Maartenskliniek te Nijmegen. Hierdoor ben ik in de "onderzoekswereld" beland, wat ik een leuke en belangrijke kant vind van de gezondheidszorg. In 2006 ben ik voor een onderzoeksfunctie in het Erasmus MC gaan werken en verhuisd naar het westen van Nederland. Doordat ik in mijn onderzoeksrol wat minder in contact stond met patiënten heb ik in 2008 de keuze gemaakt om vanuit thuis te starten met het voeren van een eigen praktijk.

In 2005 heb ik met veel interesse en plezier een jaar de opleiding ‘Ayurvedische geneeswijzen’ gevolgd, bij Dr. A.K. Mehta in Den Haag. Daarnaast heb ik een Ayurvedische Massage cursus gevolgd in Oss.

Zowel professioneel als in m’n persoonlijke omgeving herken ik veel signalen van mensen die eigenlijk wel graag een ontspannende massage willen ondergaan; maar die een drempel ervaren om dit daadwerkelijk te doen. Maar eenmaal geweest gaan ze vaker... dus wees gewaarschuwd.
Jan van Tuijn • Amberhof 24 • 3162 RA • Rhoon